preskoči na sadržaj
Poludnevni boravak-PSP

ŠTO RODITELJI KAŽU O PSP-u ?

Jako sam bila zadovoljna s programom i s radom profesorice Lidije.

Tijekom dvije godine, koliko je Laura pohađala program PSP, jako su se vidjele promjene u ponašanju i učenju ( u njezinom slučaju koncentracija i interes za predmete koje je imala u školi). Poslije završetka programa vidno se popravila, što su primijetili i razrednik i profesori, a samim time i ocjene su joj bile bolje.

 

Program PSP-a se u OŠ Pavleka Miškine pojavio u pravo vrijeme što se tiče mog djeteta. Velika šteta da prof. Lidija nije imala priliku pokrenuti program i ranije. Velika pomoć u učenju, pisanju zadaća i komunikacije s nastavnicima od strane prof. Lidije prema potrebama svakog djeteta individualno. Organizirano, profesionalno i požrtvovno. Svaka pohvala!

 

Svaka pohvala PSP-u kao takvom, a ponajviše učiteljici Lidiji koja se svojski trudi oko te djece da im pomogne oko usvajanja školskog sadržaja, učenja u školi te pomoći oko pisanja zadaća. Naravno, slobodno vrijeme provode u igri i druženju što djeci također puno pomaže u prilagodbi u školi, u socijalizaciji te lakšim i boljim snalaženjem općenito.

Moja djeca su također pohađala PSP u razdoblju od 2 godine te sam ja, kao i djeca, bio vrlo zadovoljan cijelim programom, a najviše ukazanim potrebama za djecu u razgovoru s učiteljicom te onda i kvalitetnijim radom s djecom.

U svakom slučaju, program hvale vrijedan za pomoć djeci kojima je potrebna, a i za nas roditelje te ga preporučam iskreno svakom roditelju koji smatra da bi takva pomoć bila dobrodošla.                                              

 

Tijekom prošlog tjedna učenici u PSP-u su izradili prekrasne maske. Neke od njih možete pogledati u nastavku.

 

 

U našoj školi se provode aktivnosti programa produženog boravka u trajanju od 5 sati svaki radni dan. Socijalna pedagoginja provodi neposredni sociopedagoški rad s djecom koristeći razne tehnike poticanja grupnog povezivanja, radionica, individualnog rada, pomoći u postizanju obrazovne uspješnosti, razvijanja radnih navika, poticanja kreativnosti, stjecanja socijalnih vještina i izgradnje samopouzdanja. Program uključuje aktivnu suradnju djelatnika škole, centra za socijalnu skrb i roditelja radi postizanja dobrobiti djece uključene u program. 

Više o programu pročitajte u priloženom letku.

 

Priloženi dokumenti:
LETAK-PSP.PNG

HIMNA

 


RASPORED ZVONA


sandučić za pomoć


VIDEO LINKOVI

 Kalendar
« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Korisno

Dnevni tisak


 

preskoči na navigaciju